Nieuws

Weten wat er speelt bij Stichting HERO? Hier vertellen wij het u. Volg ons ook op Twitter en Facebook!

Stichting HERO bij Hart van Nederland

Zaterdag 14-10-2017 om 22.30 uur zal op Hart van Nederland (SBS6) een item te zien zijn over Diabetes Signaalhond in opleiding Cooper met zijn baasje Kelsey.

Kelsey en Cooper gaan 25 oktober starten met de opleiding tot Diabetes Signaalhond.

Heeft u Diabetes Type 1 en ook interesse in het opleiden van uw eigen Diabetes Signaalhond? Neemt u dan gerust contact met ons op via