Steun ons!

Draagt u het werk van Stichting HERO een warm hart toe? Met uw steun kunnen wij sterk en gezond worden.

Schenkingen uit nalatenschap

Normaal gesproken moeten ontvangenden belasting betalen over een nalatenschap. Omdat ze een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is, hoeft Stichting Hero dat niet. Als u ons werk een warm hart toedraagt en uw geld daarom aan ons wilt nalaten, kunnen wij het volledig inzetten voor de opleiding van onze honden.

Daar zijn drie stappen voor nodig:

1. Bepaal of uw Stichting Hero wilt steunen met een legaat of wilt benoemen tot (mede-)erfgenaam
  2. Bespreek uw wensen met een notaris
  3. Onderteken het testament dat uw notaris heeft opgesteld