Steun ons!

Draagt u het werk van Stichting HERO een warm hart toe? Met uw steun kunnen wij sterk en gezond worden.

Donateurs

Vindt u het ook belangrijk dat we mensen met een beperking of ziekte blijven helpen met goed getrainde hulphonden? Of gelooft u in de positieve uitwerking van honden op jongeren met gedragsproblemen? Steun ons dan en wordt donateur!

De belastingdienst heeft Stiching Hero op 24 december 2010 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). U kunt met een gerust hart een vrije donatie doen op:

Rekeningnummer: NL 22 RABO 0173 9064 00
Ten name van: Stichting Hero