Stichting HERO

Onze teams

Maak kennis met enkele van de teams van Stichting HERO!

Yvonne en Pumba

Stamboomnaam: Pumba

Biografie van Yvonne en Pumba

Van de zomer maakte ik via de Heliolympics kennis met blokarten. Het bracht herinneringen naar boven over het leven vóór het NAH(niet aangeboren hersen letsel); snelheid maken op de fiets, bij het sporten of in de auto. Maar in het nu vooral een super stoere middag om heerlijk buiten de wind op je gezicht , de snelheid, het gevoel van vrijheid te ervaren samen met mijn copiloot.

Naast herinneringen versterkte het ook het verlangen naar een nieuw hondenmaatje om samen weer iets soortgelijks te ervaren: meer vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid !

Samen erop uit met de rolstoel en rollator en bovendien ook nog een hulp bij het boodschappen doen, mezelf verzorgen en dagelijkse klusjes.Dat maakt de lichamelijke gevolgen van mijn beperkingen dragelijker en geeft het leven weer kleur.

Nu is het dan zover;Pumba een grote poedel komt als combinatiehond bij mij wonen.Ze is opgeleid als blindengeleidehond die zowel naast de rollator als naast de elektrische rolstoel kan werken én als ADLhulphond.

Een pittig takenpakket waarbij ook ik goed zal bewaken dat ze genoeg rust en ontspanning krijgt voor een leuk hondenleven! Samen zijn we begonnen aan ons trainingstraject ,elkaar nog beter leren kennen, plezier hebben, knuffelen , om in de toekomst elkaar letterlijk én figuurlijk blind te kunnen vertrouwen.

Foto's van Yvonne en Pumba

Informatie

Opleiding
Combihond: geleide en ADL

Geslacht
Teef

Ras
Grote Poedel

Geboortedatum
maandag, 05 mei 2014

Stamboom (pdf)

Stichting HERO

Bij Stichting HERO draait alles om honden en mensen die aan de zijlijn van de maatschappij staan. De Stichting helpt door de inzet van hulphonden: blindengeleidehond, adl-hulphond (Alle Daagse Levensbehoeften), buddyhond en DAD (Diabetic Alert Dogs).

OVER ONSMISSIE & VISIEBESTUURSTEUN ONS

Telefoon 0592 - 269 290

GA NAAR de CONTACTPAGINA »